«ΨΕΜΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ»Η θεατρική Ομάδα Πάτρας ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ύστερα από τις επιτυχίες «Φούστα Μπλούζα» και «Η επιστροφή του Αστυνόμου», επέστρεψε και παρουσίασε την ξεκαρδιστική κωμωδία του Άντονι Νίλσον «Ψέμα στο ψέμα» σε μετάφραση Θοδωρή Πετρόπουλου και σκηνοθεσία Μίλτου Παπλά.

Δύο αστυνομικοί έχουν ένα τελευταίο καθήκον πριν επιστρέψουν στα σπίτια τους για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Μόνο που αυτό που πρέπει να κάνουν δεν ταιριάζει καθόλου με το γλυκό και χαρούμενο πνεύμα των ημερών. Πρέπει να ανακοινώσουν σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι το θάνατο της κόρης τους σε δυστύχημα. Το όλο ζήτημα απαιτεί ειδικό χειρισμό, για αυτό και τα «καμάρια» της αγγλικής αστυνομίας, εξαιτίας της καλοσύνης τους και μην αντέχοντας να γίνουν αγγελιαφόροι άσχημων ειδήσεων, αποφασίζουν να τους αποκρύψουν το γεγονός. Ξεκινούν, λοιπόν, να λένε το ένα ψέμα μετά το άλλο και τα πράγματα αρχίζουν να μπερδεύονται, προκαλώντας μια σειρά από παρεξηγήσεις, παρασύροντας έναν ιερέα, τους γείτονες κι ένα...τσιουάουα!

Εσείς τι θα προτιμούσατε; Μια δυσάρεστη αλήθεια ή ένα ωραίο ψέμα;

Το έργο ανέβηκε στο θέατρο Αγορά από τις 15/11/2019 έως 16/12/2019.

  Στην παράσταση έπαιξαν (με αλφαβητική σειρά): Έλενα Αντωνοπούλου, Διονυσία Καβαλλιεράτου, Bάσω Καλοκαιρινού, Μάριος Μάνθος, Γιώργος Νταλιάνης, Φώτης Παναγόπουλος, Γιώργος Παράμερος, Χριστίνα Χρυσικού
  Σκηνοθεσία: Μίλτος Παπλάς
  Βοηθός Σκηνοθέτη: Ματίνα Λαδικού
  Μετάφραση: Θεόδωρος Πετρόπουλος
  Κουστούμια: Μίλτος Παπλάς, Σταυρούλα Παναγιωτοπούλου
  Ραφή Κουστουμιών: Μίλτος Παπλάς, Σταυρούλα Παναγιωτοπούλου
  Σκηνικά: Φώτης Παναγόπουλος
  Μουσική επιμέλεια: Μίλτος Παπλάς
  Τραγούδι παράστασης (μουσική-στίχοι) Γιώργος Παράμερος
  Φωτογραφίες – Τρέιλερ - Βίντεο παράστασης: Φώτης Πουρνάρας
  Αφίσα - προγραμμα: Αλέξης Σακελλαρόπουλος, Μίλτος Παπλάς
  Σχεδιασμός φώτων: Στράτος Λυμπερτός
  Χειρισμός κονσόλας ήχου-φώτων: Παναγιώτης Μπούντας
  Εισιτήρια: Σταυρούλα Παναγιωτοπούλου
  Παραγωγή: Θεατρική ομάδα Πάτρας Υποκριτές